Rikke Milbak

Biologisk Rådgivning

One act for nature a day

Min mission med denne blog er at inspirere dig til at gøre små indsatser for din nære natur. Hver dag. Året rundt. Resten af livet. #Oneactfornatureaday.

Det vil være overskuelige tiltag, som er mulige at gennemføre selv med en travl hverdag. Der skal være inspiration at hente for alle – for vi kan alle gøre en forskel for naturen og være med til at styrke den lokale biodiversitet.

Din nærmeste natur er din altan, gårdhaven, gadebedet, parken, haven, kolonihaven, sommerhushaven. Det er her du henter dine daglige naturoplevelser. Det er her du kan gøre en forskel.

Det er min overbevisning at for hver gang vi gør en indsats for at styrke vores nære natur, så bliver vi mere og mere beviste omkring naturen. Vi giver os selv mere tid til at dvæle ved naturen, vi tager naturen mere ind, og vi oplever en øget samhørighed med naturen. Alt sammen er godt for os moderne mennesker!