Rikke Milbak

Biologisk Rådgivning

Om

Rikke Milbak er uddannet biolog med dansk botanik og naturforvaltning som speciale. Kandidateksamen fra Århus Universitet i 2005. Har siden 2002 arbejdet med forvaltning i dansk natur – i amter, kommuner og konsulentfirma, og siden 2016 som selvstændig.

Modtog Brønshøj-Husum Bydelsprisen i 2018 for sit arbejde med formidling af forståelsen af bynatur, naturområder og natur i private haver havernes natur.

Formidling af den nære natur (bynaturen), og vores muligheder for at gøre en forskel for biodiversiteten hver især fylder meget blandt opgaverne. De seneste par år har Rikke Milbak beskæftiget sig indgående med haver og grønne byområders betydning for lokal biodiversitet. Sideløbende fungerer Rikke Milbak som rådgiver for kommuner på naturopgaver.

I opgaveløsningen trækkes der på mine mange års erfaring med projektledelse og alle aspekter af offentlig forvaltning af natur og rekreative stier, fra den minutiøse overvågning, formidling, planlægning og administrering ved skrivebordet, og til den praktiske gennemførsel af projekter i naturområder.

Læs mere om baggrund her.